Få øvelse i at tale for en forsamling
Vi mødes, og skiftes til at holde tale for hinanden
           

Bliv arrangør

Som medlem kan du også blive arrangør af møder.

Taler foran publikumAlle aktiviteter i 123TAL foregår decentralt. Dvs. "medlemmer arrangerer møder for medlemmer". 123TAL - og dette website - formidler blot kontakten mellem arrangør og deltagere.

Er du logget ind, kan du selv annoncere møder under "Tilmelding til møder". Fordelene ved at være arrangør er, at du får lidt ekstra taletid (velkomst, indledning, afrunding) samt øvelse i at være i rollen som mødeleder.

Du behøver ikke være rutineret taler eller garvet 123TAL-medlem, for at blive arrangør. Selv som helt nyindmeldt kan du blive arrangør. Der er kun nogle ganske få ting, du skal sørge for:

at alle får et bifald efter deres tale.
at alle talere får nogenlunde lige meget taletid (tag eventuelt tid på talerne).
at eventuel feedback og kommentarer til hinandens taler er positiv. Husk de 3 K'er: "Kritik skal være konkret, konstruktiv og kærlig".
at der er mulighed for et glas vand - og evt. kaffe og te.
at tilstræbe at alle får en positiv oplevelse.
men det allervigtigste er, at alle deltagere får lidt øvelse i at "være på", at konfrontere publikum, at tale til forsamlingen!

Gå ind på "Tilmelding til møder" og klik "Opret nyt møde" og så er du i gang.


... men hvor finder jeg et passende mødelokale?

MødelokaleMange møder er blevet afholdt i medlemmers private hjem. Men hvis du ikke ønsker dette, så har du en række andre muligheder.

123TAL er en frivillig social forening, så derfor kan du som medlem af 123TAL låne lokaler på visse frivilligcentre. Der er også muligheder i forsamlingshuse, medborgerhuse og lignende (gratis eller for et symbolsk beløb).

Måske kan du låne et lokale på en virksomhed, en skole eller en anden institution. Eller hvorfor ikke afholde møder ude i det fri, hvis det ikke forstyrrer nogen.

Kun din fantasi sætter grænser, men hvis dette ikke har hjulpet dig, så send os en mail på mail@123tal.dk og vi kan måske hjælpe dig.

Frivilligcenter SR Bistand, København123TAL har afholdt over 50 møder hos Frivilligcenter SR Bistand, København.
Frivilligcenter AarhusOgså mange møder er blevet afholdt hos Frivilligcenter Aarhus.www.123tal.dk - mail@123tal.dk - 574 medlemmer - 206 afholdte møder - 1083 holdte taler
Billeder hentet fra: office.microsoft.com - Ikoner (modficerede) hentet fra: www.iconfinder.com

Om 123TAL Møder Medlem Arrangør Omtale Gode råd